ΤΑ ΜΕΛΙΣΣΑΚΙΑ ΜΑΣ
 
 
 
 
 
Ελάτε όλοι μικροί-μεγάλοι να παίξουμε να δημιουργήσουμε να προσφέρουμε στο ''ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ''
Το ΒΡΕΦΙΚΟ ΝΗΠΙΑΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ-ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ « Τα μελισσάκια μας » διοργανώνει ΠΑΖΑΡΙ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ που θα πραγματοποιηθεί στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΑΖΙΟΥ (Δημαρχειο Μαλεβυζιου ), την Τρίτη 26 Απριλίου 2016 από τις 11:00πμ έως τις 20:00. Παράλληλα από τις 17:00 έως τις 20:00 θα συνυπάρχουν δημιουργικές , δραστηριότητες, βιωματικά παιχνίδια , εικαστικές δημιουργίες, συμμετοχή σε πασχαλινά γλυκίσματα. Μία δράση η οποία θα ξεκινάει και θα τελειώνει με γνώμονα χαρούμενες παιδικές ψυχές.
Τα έσοδα από το παζάρι θα προσφερθούν στο . ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ - Ο ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
Στο παζάρι θα υπάρχουν λαμπάδες και πασχαλινές δημιουργίες κατασκευασμένες από γονείς-παιδιά-παιδαγωγούς του σχολείου μας χρησιμοποιώντας ανακυκλώσιμα υλικά.
Το βιβλιοπωλείο « Κιμωλία Βιβλιοχαρτοπωλείο » ΚΑΛΕΣΣΑ του Νίκου Τζεδάκη θα κάνει έκθεση βιβλίου και πώληση , σκοπός της οποίας είναι η διάθεση 1€ για κάθε βιβλίο ή εκπαιδευτικό παιχνίδι, που θα πουληθεί , θα δοθεί στην ενίσχυση του έργου της ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ του Δημος Μαλεβιζιου .
Όλα τα παρευρισκόμενα παιδιά από τις 17:00 έως τις 20:00 το απόγευμα θα μπορούν να απασχοληθούν σε διάφορες εστίες δράσης, με την καθοδήγηση των παιδαγωγών μας!
 
- θα ΖΩΓΡΑΦΙΣΟΥΝ και θα γράψουν ΕΥΧΕΣ πάνω σε πασχαλινά αυγά , τα οποία θα στολίσουν τα δέντρα της πλατείας. Παρέα με άλλα παιδιά, με παιδαγωγούς του σχολείου μας και τους γονείς.
-θα ζωγραφίσουν, τον πίνακα της άνοιξης σε χαρτί του μέτρου το οποίο θα προσφερθεί στα παιδιά του Αγίου Σπυρίδωνα για να μοιραστούμε μαζί τους την ΙΔΙΑ ΑΝΟΙΞΗ.
-θα ΕΚΦΡΑΣΤΟΥΝ ελεύθερα μέσα από θεατρικό παιχνίδι και ομαδικά παιχνίδια μαζί με τις μελισσοδασκάλες μας.
-θα πάρουν όμορφες χρωματιστές κατασκευές από ΜΠΑΛΟΝΙΑ από την Ανιματέρ ΤΣΑΦ-ΤΣΟΥΦ (μελισσομαμά Rena Kapsalaki )
-θα παίξουν ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ , με τις φοιτήτριες του Ιεκ ακμη Ηρακλειο Κρητης
-με το βιβλιοπωλείο « Κιμωλία Βιβλιοχαρτοπωλείο » θα απασχοληθούν στο χώρο της παιδικής χαράς με ξύλινες κατασκευές και θα τους δοθεί η δυνατότητα να γνωρίσουν το οικολογικό και εκπαιδευτικό παιχνίδι.
-Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, θα παρίσταται και θα δίνει πληροφορίες για θέματα εθελοντισμού για την-- Καλοκαιρινή Εκστρατεία 2016 σε συνεργασία με την εθνική Βιβλιοθήκη με τίτλο «Γίνε εξερευνητής του Κόσμου» …
- με την Αρτοποιία –Ζαχαροπλαστείο « Σταματάκης "Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική" » θα ζυμώσουν Πασχαλινά Τσουρέκια τα οποία αφού ψηθούν θα τα γευτούν.
-Στη δράση θα συμμετέχει ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ "ΜΑΛΒΑΖΙΑ" , με δραστηριότητα Decoupage θα φτιάξει αυγά με την τεχνική μαζί με τους γονείς, μπαμπάδες- μαμάδες.
-Καθ’όλη τη διάρκεια του παζαριού ,θα συλλέγονται τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη πρώτης ανάγκης από το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ Δήμου Μαλεβυζίου.
Grand Pizza & Grill , θα προσφέρει κέρασμα σε όλο τον κόσμο που θα επισκεφτεί και θα στηρίξει αυτή τη δραστηριότητα…
ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!!!

 

 
       
 
 
 
 
προφίλ | τα νέα μας | εκδηλώσεις | διατροφή | δράσεις | συμβουλές | τμήματα | επικοινωνία
σχεδιασμός | ανάπτυξη ENTERCITY